Wegens aanhoudende crisis in de tuinhout-sector zijn de prijzen veranderlijk en de levertermijnen moeilijk voorspelbaar geworden. Vraag de huidige voorwaarden vòòr u bestelt.

Het KMI en tal van wetenschappers waarschuwen ervoor :  hete zomer en de lange droogteperiodes zullen in de toekomst geen uitzondering meer zijn. We zoeken dan graag naar verkoeling. De meest effectieve manier is om in een frisse zwemvijver of zwembad te springen.

Hieronder vindt u alvast een selectie van zwembaden. Maar er is nog veel meer mogelijk: andere materialen, afmetingen en vormen. De mogelijkheden zijn eindeloos !

Maak een afspraak via e-mail of telefoon (0475 49 52 06). Samen met u bekijken we dan de opdracht ter plekke zodat wij een correcte offerte kunnen opstellen volgens uw wensen.
Bezig met laden...

Waarom een zwemvijver of zwembad in de tuin plaatsen?


Het KMI en tal van wetenschappers waarschuwen ervoor :  hete zomer en de lange droogteperiodes zullen in de toekomst geen uitzondering meer zijn. We zoeken dan graag naar verkoeling? De meest effectieve manier is om in een frisse zwemvijver of zwembad te springen.
Met een zwemvijver of zwembad kom je meteen in vakantiesfeer in je eigen tuin. Duik voor of na je werk in het water en voel je als herboren. Zonder enige moeite beweeg je meer, wat de gezondheid stimuleert. En voor de kinderen is het gedaan met verveling tijdens de vakantie: zij beleven uren en dagen waterpret.

 

Kies ik voor een zwemvijver of een zwembad?


Een zwemvijver is een zeer ecologische keuze. Het zorgt voor een eenheid met de natuur in je tuin. Waterplanten dienen als natuurlijke filters, zodat er geen chemische producten nodig zijn en zodat je minder onderhoud hebt aan je vijver. Bovendien integreert een zwemvijver mooi in elke stijl en in elk seizoen.
Ben je gesteld op hygiëne en hou je niet van beestjes of algen in het water? Dan is een zwembad meer iets voor jou. Bovendien kan je bij Externo zwembaden vinden met een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

Waar bestel ik een zwemvijver of zwembad?


Bij Externo kan u kiezen uit een ruim aanbod aan zwembaden en zwemvijvers. Op deze webshop vindt u alvast een selectie van zwembaden. Maar er is nog veel meer mogelijk: andere materialen, afmetingen en vormen, ingebouwde vijvers of zwembaden, een terras en poolhouse er naast om even uit te rusten na het zwemmen ... De mogelijkheden zijn eindeloos!
Bovendien bieden wij degelijke kwaliteit en vakkundige service, zodat u nog jaren kan genieten van uw vijver of zwembad.

Wij komen graag uw zwemvijver of zwembad plaatsen. U kan hiervoor een afspraak maken via ons contactformulier, via e-mail of telefoon (0472 82 51 31). Samen met u bekijken we dan de opdracht ter plekke zodat wij een correcte offerte kunnen opstellen, volledig naar uw wensen en zonder verrassingen achteraf.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Externo - luchtvaartstraat 33 - 2800 Mechelen         info@externo.be        tel. 0475 49 52 06